top of page

Pentueet

Kultaisennoutajan pentu

"Koittaa lumoava ilta..."
Ja niin siinä vain käy:
Haukkuvien, hyppivien, pikkuisten
koiranpentujen kuhiseva kasa -

josta yksi pistää esiin kuin tähti.
Sinun koiranpentusi.

(Pam Brown)

SEPPELE_vastuullinen-valinta-100x100mm-1

Tällä hetkellä en valitettavasti ehdi vastaamaan kaikkiin saapuneisiin pentukyselyihin. Meillä ei ole nyt pentuja, eikä vuosille 2024 ja 2025 ole pentuesuunnitelmia.

Litters

Unfortunately, at the moment I'm not able to answer all puppy inquiries I have received. We do not have puppies at he moment, and we do not have any litter plans for the years 2024 and 2025.

Kasvatustyömme tavoite

Yhteinen hetki Wiiman kanssa

Kasvatustyömme tavoitteena on terve, hyväluonteinen ja rotumääritelmän mukainen koira, joka saa elää onnellista koiran elämää rakastavassa kodissa.

Kasvattamamme pennut luovutetaan rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamana, mikrosirutettuna ja useaan kertaan madotettuna. Pennut saavat mukaansa kirjalliset hoito-ohjeet sekä monipuolisen pentupaketin.

Pidämme erityisen tärkeänä pentujen varhaista sosiaalistamista ensimmäisen neljän kuukauden aikana. Näistä kaksi ensimmäistä kuukautta pennut ovat vielä emän ja kasvattajan luona, jolloin panostamme merkittävästi pentujen kokonaisvaltaiseen käsittelyyn ja totuttamiseen erilaisiin tilanteisiin ja asioihin. Kaksi seuraavaa kuukautta pennut ovat tyypillisesti jo uusissa kodeissaan. Tästä syystä suosittelemme, että pennun hankinta pyrittäisiin ajoittamaan siten, että uudella perheellä olisi käyttää mahdollisimman paljon aikaa erityisesti tuolloin pennun oppimisen kannalta erittäin tärkeänä varhaisen sosiaalistamisen kautena. Tämän panostuksen perhe tulee saamaan monin verroin takaisin koko koiran elämän aikana.

Aiemmat pentueet

Kasvattamiimme pentueisiin voit tutustua tarkemmin kunkin pentueen omalla sivulla.

bottom of page